2015. május 25., hétfő

Világos, letisztult, vidám otthon Kaliforniából

Annyira csodálatos ez az átalakítás, hogy nem tudom magamban tartani, legalább egy hete minden nap eszembe jut, és újra és újra elcsodálkozom rajta, hogy mennyire nagyszerű. Ez a felújítás a megrendelő és a tervező tökéletes együttműködésének köszönhető. A tervező Amber Lewis, az eredeti posztot itt találjátok: http://amberinteriordesign.com/before-and-after-client-freakin-fabulous/
A három hálószobás Kaliforniai otthont egy fiatal pár és kutyájuk lakja. A ház nagy részét átalakították, mindhárom fürdőt és a konyhát is újragondolták, egy falat is lebontottak, hogy még jobban kinyissák a teret és egy új ablakot is beépítettek, hogy még több természetes fény legyen.
A pár kérése az volt, hogy a lakás legyen modern, de ne legyen hideg. Így egy semleges, letisztult alapot alakítottak ki, amibe melegséget és színeket a változatos színes szőnyegekkel, párnákkal és egyéb textilekkel vittek. Az eredmény lenyűgöző, egy világos, letisztult de barátságos, eklektikus otthon született, amibe akár holnap költöznék. Nektek hogy tetszik?















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!